FÄBODVÄGEN - av Harry Adamsson - 18/06/11
Fäbodvägen är den senaste promenadstigen som vi iordningsställt. Enklaste sättet att hitta är från bron i Kvarnbyn till Avaborgsvägen följa markeringar stolpe med röd topp. Fortsätt sedan över vägen, fortsätt den gamla vägen över berget för att komma fram i Avaborg. Uppe på berget har man en makalös utsikt över Stora Bygdeträsket alla årstider. Där finns ett campingbord där man kan sätta sig och äta ur medhavd fikaväska.
Köp Kvarnbyns sweatshirt - av Harry Adamsson - 17/11/26Kvarnbyns sweatshirt Kvarnbyns sweatshirt finns att köpa i byastugan för 200 SEK/tröja.Tröjan är blå med vit text:KVARNBYNbyn mellan sjöarnaDet kommer att finnas ett begränsat antal tröjor och storlekar.Storlekarna är: XXL, XL, L, M OCH S.

Ta kontakt med undertecknad om du vill handla.

070/632 58 89   Harry Adamssonordförande  
Utsikt - av Harry Adamsson - 17/02/26


Hej naturvänner!

Är du sugen på en trevlig utflykt
, så vill vi rekommendera att du tar vägen till Harberget. Sväng av stora vägen uppe på berget i riktning möt Göksjön. Ta dig fram till de tidigare militärförråden. Vid det vänstra så finns det en träskylt märkt UTSIKT, som pekar in mot en skogsbilväg/stig som leder fram till en mycket trevlig utsiktsplats, med utsikt över Kvarnbyn, Göksjön och angränsande byar.
Det finns ett fikabord på plats, så glöm inte att ta med gott fika.

Hälsningar StyrelsenBli medlem i Kvarnbyns byaförening - av Harry Adamsson - 17/02/26Bli medlem i Kvarnbyns byaförening

Vi hoppas naturligtvis på att du vill vara medlem i vår byaförening.

Den är öppen för alla  och medlemsavgiften är 50 kronor /person och år.

Du kan betala medlemsavgiften  till bankgironummer 357-3540 eller direkt till vår kassör Mona Eklund. Det finns nu även möjlighet att swisha till nummer 123 666 48 25.

Välkommen med i Kvarnbyns byaförening

Fäbodvägen - av Harry Adamsson - 17/02/13

Fäbodvägen


Fäbodvägen är den senaste promenadstigen som vi iordningställt.

Enklaste sättet att hitta är att från bron i Kvarnbyn till Avaborgsvägen följa markeringar stolpe med röd topp. Fortsätt sedan över vägen, fortsätt den gamla vägen över berget för att komma fram i Avaborg. Uppe på berget har man en makalös utsikt över Stora Bygdeträsket alla årstider. Där finns ett campingbord där man kan sätta sig och äta ur medhavd fikaväska.